Матанга ссылка на сайт зеркало тор

Pedaba

Администратор
Подтвержденный
Сообщения
965
Реакции
30
Уважаемые пользователи RuTOR , Все сайты из нашего списка проверены и находятся онлайн, их нет в скам листах. Остерегайтесь фишинг сайтов и помните об уголовной ответственности за незаконные сделки. Подборка официальных сайтов по продаже веществ от форума Rutor носит исключительно информативный характер.

1. OMG!OMG - MOST ADVANCED DARKMARKET

Эта площадка существует довольно давно и в этот период она медленно развивалась в тени гидры. В настоящее время это ведущий сайт по продаже веществ в даркнете.
 

 

2. MEGA - DARKNET MARKET

Благодаря хорошей подготовке и листингу на зарубежных сайтах площадка смогла составить конкуренцию в стабильности и доступности, чего не смогли ее конкуренты, но все же она уступает по полпулярности площадке OMG!OMG!

 

3. HYDRA - Возрождение легенды.

Идут работы по восстановлению всеми любимой гидры, но все не так просто как казалось ранее, совсем скоро она будет доступна, а сейчас нам остается только ждать релиза от команды HYDRA.

 

________________________
RUTOR — Главная торговая и информационная площадка в сети Tor.



C

Conejoh

Местный
Сообщения
114
Реакции
4
Матанга ссылка на сайт зеркало тор
Academia матанга del Motor usa cookies para así ofrecerte la mejor experiencia de зеркало navegación posible. Si sigues navegando sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando сайт tu consentimiento a la utilización de cookies. En caso de que no las aceptes, nuestro contenido podría sufrir variaciones y se podrá tener una mala experiencia en la web. Puedes obtener más información y leer nuestra política de cookies aquí.
 

Ehiqa

Юзер
Сообщения
86
Реакции
14
ОМГ войтиAdoguOnion Основная ссылка ОМГ, работает только через TOR. Более того, выпустив ролик, ими дополнительно был разработан Landing с динамичной инфографикой и в совокупности явно назревает вопрос: ОМГ решила себя прорекламировать, пусть даже в плохом свете, либо же это заказ конкурентов? Если вдруг основная ссылка перегружена, вы можете воспользоваться…
Матанга ссылка на сайт зеркало тор
 
N

Nisobym

Местный
Сообщения
33
Реакции
1
Omg зеркало санкт петербургOkejuvysВыделите фрагмент и нажмите Ctrl Enter. Однако они выделяют другие парниковые газы, в том числе метан, оказывающий на климат более сильное влияние, чем углекислый газ. Наблюдаемое сегодня вымирание морских лугов по миру разрушает прибрежные экосистемы. Однако к своему удивлению они обнаружили, что метан образуется из метилированных…
 
Y

Ymuvu

Местный
Сообщения
101
Реакции
9
Сегодня я покажу как делают корпусные конфеты с использованием профессиональных поликарбонатных форм.В этот раз будем использовать готовую начинку Cara Crakine, которую производит Cacao Barry - французское подразделение концерна Barry Callebaut. Начинка представляет собой молочный шоколад с карамелью и бисквитной крошкой, добавляющей хрустящую текстуру. Ниже показан набор инвентаря и ингредиентов, которые мы будем использовать. Корпус конфеты будем делать из молочного шоколада Lactee Barry. Он обладает высокой текучестью, что позволит сделать стенки конфеты очень тонкими. Кроме этого его вкус с характерным оттенком печенья хорошо будет сочетаться с начинкой. Вы можете использовать любой доступный молочный шоколад, при необходимости повысив его текучесть маслом какао.Как обычно, первым делом готовим к работе форму. Необходимо удалить с поверхности будущих конфет все возможные загрязнения и натереть вафельным полотенцем.
Когда форма готова к работе, необходимо подготовить к работе шоколад, т.е. темперировать его. Не буду подробно останавливаться на процессе темперирования, мы уже неоднократно разбирали этот процесс в предыдущих темах. Далее заполняем все элементы формы подготовленным шоколадом и хорошенько простукиваем ее, чтобы избавиться от пузырьков воздуха.Убедившись что весь воздух вышел, переворачиваем форму и выливаем из нее шоколад. Важно хорошенько простучать форму, чтобы лишний шоколад вытек и стенки конфеты были тонкимиЗачищаем поверхность формы скрепером и убираем в прохладное место (+20 С) стабилизироваться.Пока шоколад в форме застывает подготовим начинку. При комнатной температуре Cara Crakine  плотная и работать с ней не получиться Поэтому выложим необходимое количество в пластиковую миску и подогреем в микроволновой печи до 28-30 С. При этой температуре начинка размягчится и ее можно будет отсаживать из мешка. Кстати на нашу форму уйдет ориентировочно 150 г начинки.Из кондитерского мешка заполним форму начинкой, 2 мм не доходя до верха, и уберем в прохладное место(+18-20 С). Начинке необходимо стабилизироваться прежде чем мы ее закроем. Обычно на это отводят 12 часов.Наша начинка хорошо стабилизировалась за ночь, поэтому можно продолжать. Снова темперируем шоколад и заполняем им  оставленное пространство.Когда все элементы формы заполнены, удаляем лишний шоколад скреппером и кладем в прохладное место, чтобы шоколад застыл.Осталось лишь извлечь готовые конфеты из формы. Для этого поместим форму в холодильник на 10 минут. Если вы все сделали правильно и, что особенно важно, правильно прекристаллизовали шоколад, то ваши конфеты выйдут без особого трудаКак вы можете убедиться, поликарбонатная форма позволяет делать конфеты с идеальной глянцевой поверхностью.
Рецепт для вас отработал и отснял  Филимонов Артем  
 

Asakakoc

Местный
Сообщения
54
Реакции
3
Managing and Monitoring Landscapes Protecting and improving land health requires comprehensive landscape management strategies. Land managers have embraced a landscape-scale philosophy and have developed new methods to inform decision making such as satellite imagery to assess current conditions and detect changes, and predictive models to forecast change. The Landscape Toolbox is a coordinated system of tools and methods for implementing land health monitoring and integrating monitoring data into management decision-making.The goal of the Landscape Toolbox is to provide the tools, resources, and training to land health monitoring methods and technologies for answering land management questions at different scales.Nelson Stauffer Uncategorized 0The core methods described in the Monitoring Manual for Grassland, Shrubland, and Savanna Ecosystems are intended for multiple use. Each method collects data that can be used to calculate multiple indicators and those indicators have broad applicability. Two of the vegetative methods, canopy gap and vegetation height, have direct application…Continue readingNelson Stauffer Uncategorized 0Quality Assurance (QA) and Quality Control (QC) are both critical to data quality in ecological research and both are often misunderstood or underutilized. QA is a set of proactive processes and procedures which prevent errors from entering a data set, e.g., training, written data collection protocols, standardized data entry formats,…Continue readingNelson Stauffer Uncategorized 0In order to meet its monitoring and information needs, the Bureau of Land Management is making use of its Assessment, Inventory, and Monitoring strategy (AIM). While taking advantage of the tools and approaches available on the Landscape Toolbox, there are additional implementation requirements concerning the particulars of sample design, data…Continue readingNelson Stauffer Methods Guide, Monitoring Manual, Training 0We’ve added two new videos demonstrating and explaining the Core Methods of Plant species inventory and Vegetation height to our collection. These are two methods that previously didn’t have reference videos, although the rules and procedures for both can be found in volume I of the Monitoring Manual for Grassland, Shrubland,…Continue readingSarah McCord Methods Guide, Monitoring Manual, Training 0Question: Are succulents counted as a woody species when measuring vegetation heights? Answer: Yes. Succulent plant species are considered to be woody in contrast to herbaceous because their function is more similar to woody vegetation than herbaceous vegetation in many applications of these data. From a wildlife viewpoint: Some succulents are…Continue readingNelson Stauffer Blog, News, Presentations 0The 68th annual Society for Range Management meeting held in the first week of February 2015 in Sacramento, California was a success for the Bureau of Land Management’s Assessment, Inventory, and Monitoring (AIM) strategy. Staff from the BLM’s National Operations Center and the USDA-ARS Jornada hosted a day-long symposium to…Continue readingJason Karl Blog, Sample Design sample design, sampling 0What is an Inference Space? Inference space can be defined in many ways, but can be generally described as the limits to how broadly a particular results applies (Lorenzen and Anderson 1993, Wills et al. in prep.). Inference space is analogous to the sampling universe or the population. All these…Continue readingNelson Stauffer Blog, Monitoring Tools & Databases, News 0A new version of the Database for Inventory, Monitoring, and Assessment has just been released! This latest iteration—as always—aims to improve stability and reliability for field data collection on a tablet and data report generation in the office. For more information about DIMA and how it fits into project designs,…Continue readingJason Karl Blog, News 0In compiling information for the redesign of the Landscape Toolbox website and the second edition of the Monitoring Manual, I kept referring back to a small set of seminal references. These are my “Go-To” books and papers for designing and implementing assessment, inventory, and monitoring programs and for measuring vegetation…Continue readingJason Karl Blog, News 0We’re excited to show off the new redesign of the Landscape Toolbox. We’re in the middle of not only refreshing the website, but also completely overhauling the content and how it’s organized in the Toolbox. This version of the Toolbox is draft at this point and is evolving rapidly. Take…Continue reading
 

Zohire

Местный
Сообщения
29
Реакции
3
The new Black Metal entity K AMON K created by veterans of the french BM scene  signed a worldwide deal with code666/Aural Music to release the debut album titled “Arca Ende Aeterna”, scheduled to hit stores on code666 in late 2021. Artwork and Tracklist will be announced soon. the band comments: “After 3 years in […]Aural Music is proud to announce the signing of Gothic Funeral Doom project Ember Sun from Greece. The band is now preparing their new album, titled “On Earth and Heaven”, scheduled this fall on code666, the cult sublabel of Aural Music. the band commented about the signing: ” When code666 contacted me and propose to release […]Deformed Black Metal duo Ergholae Somptator barks in cold anger towards humankind, through the murky waters of time and death. The new album titled “Mille vertiges fondent sur les âmes vides” will be released worldwide in late 2021 on code666. here’s what the band had to say: ” Ergholae Somptator has just signed with Code666. It is an […]The multi-talented, genre hopping anonymous collective Non Serviam have teamed up with label Code666 to bring forth another masterful release, blurring lines between genres and going beyond the boundaries that restrain them. Non Serviam creates a sonic collage of experimental, black, doom, grindcore, crust and industrial metal while staying within the framework of a baroque […]123…14Next »
 

Inedy

Местный
Сообщения
57
Реакции
9
Fine desserts ♥ quality ingredients ♥ Vancouver’s top independent cake shop ♥ Open 7 days a week ! April Update***We are extending our store hours for Thursday, Friday and Saturday from 9 am to 7 pm starting  from May 5th***Our regular days and hours of operation are: Mon to Sun  : 9am to 6pm                                                                                     Thank you for your patience; we hopefully will be back to normal operations soon!  CAKE ORDERS * Limited cakes are available for order. Please pre-order only via email or phone call *by at least noon the day prior to pick-up*. We will have some cakes available for walk-in as well.  Please note:  As we are not answering the phone on a regular basis due to reduced staff levels, we are asking that you please email us at [email protected] for orders and any questions.  The order email should include the following: Subject Line:  CAKE ORDERNameContact NumberOrder details including type of cake, size of cake, and any personal inscription instructions (ex. Happy Birthday Ben, Congratulations Tina, etc)Date and Time of Pick-up Please wait for a response email to show confirmation of the order and any questions. Available Cakes ***some of them may be out of stock temporary without notice*** Triple Chocolate Mousse (6″, 8″, Individual)Cheesecakes (6″, 8″, slice):MangoNew York with Raspberry sauce Flans (7″, 9″, slice):Lemon Orange Flan with BlueberryLime Raspberry FlanPassion Fruit Flan Tiramisu (6″,8″, Individual)White Chocolate Raspberry Mousse (6″,8″, Individual )Peanut Butter Mousse (6″, 8″, Individual)Lemon Mousse Cake (6″, 8″, Individual)Chocolate Hazelnut Zuccotto (7″, 9″, Individual),Dulce De Leche (6″, 12″, slice)Neopolitan Cake (6″, 8″)Bittersweet Chocolate Buttercream (6″, 8″, slice)Hedgehog (6″, 8″, slice)St. Honore (6″, 12″, Individual)Mocha Torte (6″, 8″)Carrot Cake (6″, 8″, slice)Toffee Cake (6″, 8″)Coconut Chiffon (6″, 12″ , slice) ****Now comes as a log shape******Chocolate Obsession (6″, 12″, slice)Ganache Cake(6″, 8″)***7 days advance notice necessary, decoration has been changed(Large shaving chocolate on the side***Pecan Cranberry Tart (7″,9″)***Larger cakes would be available depending on cakes and need to be paid in full to confirm, please call us for more assistance***We’re really excited to be back. See you soon!The Sweet Obsession Team
 
Сверху Снизу